Rreth Nesh

Ne jemi E PROMOTION. Nje ekip dizajneresh, zhvilluesish, qe identifikojne problemet dhe ofrojne zgjidhje. Qe nga themelimi yne ne 2010, lista jone e klienteve ka perfshire nje game te gjere te kompanive nga firmat fillestare tek kompanite e medha ne tregun shqiptar. Ne besojme se jetegjatesia jone ne kete industri dhe ne biznesin tone te perseritur deshmon pozitivisht angazhimin tone per te dhene rezultate te jashtezakonshme per klientet tane. Struktura e kompanise sone eshte e ndertuar mbi integritetin, kompetencen dhe inovacionin. Thjesht bisedoni me çdo anetar te ekipit tone dhe ju do te kuptoni se diçka eshte e ndryshme ne E PROMOTION.

Shiko më shumë

WEBSITE

 • Ndertim faqe interneti
 • Domain & hosting
 • Aplikacione mobile
 • Ogranizimi i faqes

SEO & OPTIMIZIM

 • Analizim i faqes
 • Strategji per fjalet kyce
 • Mirmbajtje e faqes
 • Rregjistrim ne google

RRJETE SOCIALE

 • Faqe e personalizuar ne facebook
 • Google business page
 • Profile ne rrjete te tjera sociale
 • Plan editorial dhe mirmbajtje

MARKETING

 • Marketing ne motoret e kerkimit
 • Reklama me pagese PPC
 • Marketing ne rrjete sociale
 • Menaxhim banera online

Copyright E PROMOTION · 2018 ·